top of page

Group

Public·61 members

PES 2008 Preuzmite PC Igru


Zvezda Barselone i jedan od najboljih fudbalera svih vremena se pet puta našao na omotu za ovu igru. Njegova karijera u PES-u je počela sa PES 4, gde je bio omladinski igrač Barselone čije su prednosti bile tehnika i kratki pasovi, dok mu je najveća mana bila slabost, odnosno nedostatak stamine, a to je veoma potrebno za krilnog igrača.
PES 2008 Preuzmite PC igruVrhunac u PES karijeri je dostigao 2008. godine, ne znamo da li je ta video igra bila pokvarena ili šta, ali sa lakoćom su se davali golovi sa polovine terena, čak i sa Gatuzom, a tek sa igračem koji ima tehniku i šut. Prosečna ocena mu je opala u nastavku, ali ona je i dalje bila visoka, čak 90!


Sjajni Portugalac se četiri puta našao na omotu ovih igara, a prvi put se pojavio u PES 3 i to dok je igrao za Sporting. Već tada se mogao primetiti njegov talenat, što se odrazilo i na igru, a sa izdanjem PES 6 je postao već ozbiljna pretnja! Da biste iskoristili njegov pun potencijal u tom delu, bilo je potrebno da igrate Master ligu. Njegovo jedinstveno izvođenje slobodnih udaraca je ubačeno 2009. godine, a Ronaldo je potpuno bio nezaustavljiv jednom kada je postao igrač Real Madrida, kako u stvarnom životu, tako i u ovoj igri.


Iako je imao nešto nižu prosečnu ocenu, samo 88, Karlos je bio više nego odličan defanzivac koji je upotpunjavao igru Galaktikosa i Karaoka. Kada ste igrali sa te dve ekipe, leva strana se uvek mnogo lakše probijala, a poznato je da su mnogi primenjivali takvu taktiku. Njegovi "banana slobodni udarci" mogu da se izvedu i u PES-u.


Proces je malo zahtjevniji i dugotrajniji nego za PC verziju, ali vam ne treba veliki kvocijent inteligencije da biste ubacili korisničke modove u PES 2018. Prije svega napominjem kako na ovaj način dodajemo samo sadržaje za postojeću bazu. Odnosno, na ovaj način nećete magično dobiti Bayern München u igri jer njega nema, niti ćete maknuti Neymara iz Barcelonine družine na ulazu u igru; ovime ćete samo ubaciti prava imena klubova i igrača, službene dresove za aktualnu sezonu, te grbove klubova.


Kad je USB spreman, preuzmite ovu datoteku (165 MB) i otpakirajte ju tako da vam se na sticku nađe mapa WEPES. Postoje različiti modovi koji u igru dodaju još više sadržaja, ali za sada, dan nakon izlaska PES-a 2018, ovaj će vam biti sasvim dostatan. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page